2020-2021 Bahar Dönemi Alttan Ders Alacak Öğrenci Listesi

2021-02-17 Duyuru 1046 okunma

Listeye ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Not 1: Talim Terbiye Kutrulu Başkanlığının Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esaslarının (http://ttkb.meb.gov.tr/www/ogretmenlik-alanlari/icerik/201) Geçici 9. maddesi uyarınca 1 Ocak 2021 tarihinden önce pedagojik formasyon eğitimi sertifikası programını tamamlamış kişilerin kazanılmış haklarının korunacağı belirtilmiştir. Bu kapsamda 2020-2021 Bahar döneminde verilecek dersleri başarıyla tamamlayan öğrencilerin mezuniyet tarihleri 1 Ocak 2021 tarihinden sonra olacağı için mevcut yasal duruma göre bu haktan yararlanmaları mümkün değildir. Öğrencilerimizin alttan ders alma kararı verirken bu hususu dikkate almaları önerilir.

Not 2: Alttan ders alacak öğrencilerimiz harçlarını, Ziraat Bankası ATM'lerinden Kartsız İşlemler-Eğitim Ödemeleri menüsünü kullanarak veya Ziraat Bankası Online İşlemlerden Eğitim Ödemeleri menüsünü kullanarak ödeyebilirler.

Not 3: Harçların ödemesi sadece "PFE Öğrenci No" kullanarak yapılabilir. Ödeme sırasında öğrenci numarası veya TC kimlik numarası sorulan ekrana sadece 11 haneli PFE Öğrenci Numarası yazılmalıdır.

Not 4: Ödeme işlemleri 18.02.2021 ile 18.03.2021 tarihleri arasında yapılabilir. Bu tarihten sonra herhangi bir harç ödemesi işlemi yapmak mümkün olmamaktadır.

Not 5: Ödeme sonrasında ödeme dekontunun okunaklı fotoğrafının yada dekontun kendisinin .pdf uzantılı olarak, formasyon@inonu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Mail içeriğine İsim Soyisim, TC Kimlik Numarası ve Formasyon Alanı bilgisinin yazılması yeterlidir.

© 2014 İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon                                                                    Web Tasarim @byToman