Pedagojik Formasyon Başvuru Sonuçları

2019-12-06 Duyuru 10594 okunma

2020-2021  AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI

İnönü Üniversitesi 2020-2021 Akademik Yılı BAHAR Dönemi Pedagojik Formasyon Programına asil listeden kayıt hakkı kazanan öğrencilerin isimleri aşağıda verilmiştir.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ VE MEZUNLARI

DİĞER ÜNİVERSİTE MEZUNLARI

Kesin kayıt işlemleri

Asil listeden kazananlar için kesin kayıt işlemleri 09- 27 Aralık 2019 tarihleri arasında Pedagojik Formasyon Biriminde yapılacaktır (İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi B Blok derslik binası 3. Kat). Boş kontenjan kalması durumunda yedek listeden kayıt yaptıracakların isimleri ve kayıt tarihleri http://formasyon.inonu.edu.tr sitesinden ilan edilecektir. Yedek kayıtların tamamlanmasından sonra kontenjanların boş kalması halinde tekrar yedek liste ilan edilebilecektir. Yedek liste kesin kayıt işlemleri sonucunda bir alanda kontenjanların dolmaması halinde, bu kontenjanlar diğer alanlara aktarılabilecektir.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Evraklar*

i.  Lisans Mezunları için Onaylı Mezuniyet Belgesi ya da Onaylı Diploma fotokopisi ya da e-devletten alınan diploma çıktısı

ii. Halen lisans öğrencisi olanlar için Onaylı Öğrenci Belgesi

iii.Onaylı Lisans Not Durum Belgesi (Transkript)

iv. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

v.  2 Adet Vesikalık Fotoğraf

vi. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi (Pedagojik Formasyon Biriminden alınacaktır)

vii. Dekont

* Onaylı olması istenen belgeler alındıkları kurumlardan onaylatılacaktır. Onaylı olmayan belgeler formasyon birimi tarafından kesinlikle onaylanmaz ya da kabul edilmez.

Ücretlendirme

Pedagojik Formasyon Sertifika Programı ücreti 2.054 TL olup iki eşit taksit halinde (1.027 TL) her dönemin başında ödenir. İlk taksit kesin kayıt aşamasında ödenerek dekontu Pedagojik Formasyon birimine teslim edilecektir. Ücretin ödenmemesi halinde öğrencinin kaydı yapılmaz. Kayıt ücreti ödemeleri Ziraat Bankası ATM’lerinden “Üniversite Ödemeleri” bölümünden “İnönü” , “Harç” menüleri takip edilerek yapılabilir.

Not: Online başvuru işlemleri esnasında girilen bilgilerin kesin kayıt esnasında ibraz edilen belgelerdeki bilgilerden farklı olması halinde ilgili öğrencinin başvurusu iptal edilecektir.

© 2014 İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon                                                                    Web Tasarim @byToman